Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Inaugurarea Centrului de Vizitare Sisesti

Inaugurarea Centrului de Vizitare Sisesti

In data de 30 octombrie 2010 s-a inaugurat Centrul de Vizitare Sisesti, activitate ce a pus punct final proiectului "Geoparcul Platoul mehedinti - Centrul de Vizitare Sisesti"

In data de 30 octombrie 2010, in Sisesti, s-a inaugurat oficial Centrul de Vizitare Sisesti, activitate ce a incheiat efectiv proiectul "Geoparcul Platoul Mehedinti - Centrul de Vizitare Sisesti".

Centrul de Vizitare se doreste a fi un spatiu prietenos in care vizitatorii Vaii Cosustei si ai comunei Sisesti sa gaseasca informatii si materiale despre Geoparcul Platoul Mehedinti si despre zona Vaii Cosustei.

Turistii pot gasi aici o expozitie fotografica permanenta, o harta de mari dimensiuni a Geoparcului, pliante, flyere, vederi precum si un ghid de drumetie in Valea Cosustei dar si ceramica de Sisesti si obiecte de podoaba din lut polimer.

La inaugurare au participat reprezentanti ai Asociatiei de Turism Ecologic Camena, ai partenerilor: dl primar Marian Raducan, dna Nela Mirea din partea Asociatiei de Tineret "Gheorghe Ionescu-Sisesti", invitati: dna deputat Doinita Chircu, dl inspector general scolar Emil Mirica, voluntari, etc.

Proiectul "Geoparcul Platoul Mehedinti - Centrul de Vizitare Sisesti" s-a derulat in perioada 1 aprilie - 31 octombrie 2010 si a fost finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania.